fbpx

Over Ons

Vijfvinkel Schoenen is al sinds 1931 een begrip in Barendrecht op het gebied van schoenmode. Van ver buiten Barendrecht weten trouwe klanten onze schoenenspeciaalzaak te vinden.

Gevestigd Barendrecht Centrum presenteren wij op 200 vierkante meter een ruim gesorteerde en eigentijdse collectie dames- en herenschoenen.  Ook voor tassen, lederwaren en schoen-verzorgingsproducten kunt u bij ons terecht.

Onze gastvrije sfeer, vakkundig advies én onze goede service – zowel voor als na de verkoop – zijn voor veel klanten redenen ook een volgend paar schoenen bij ons aan te schaffen. We hopen ook u binnenkort in onze winkel te begroeten!

Onze Geschiedenis

De familie Vijfvinkel verdient al ruim 380 jaar in Barendrecht haar boterham met schoenen en leer. In de totale geschiedenis van de schoen is dit slechts een voetnoot, maar wél een hele kleurrijke en interessante. Pleun Vijfvinkel vertelt in dit artikel over de geschiedenis van zijn familie en het familiebedrijf, twee geschiedenissen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.