Icoontje van Schoenen

Passie voor schoenenmode

Onze medewerkers hebben één voor één een passie voor schoenen. Onze gastvrije sfeer, vakkundig advies én onze goede service zijn voor veel klanten redenen om een paar schoenen bij ons aan te schaffen.
Over ons Vijfvinkel Schoenen icoon

Een begrip sinds 1931

Vijfvinkel Schoenen is al sinds 1931 een begrip in Barendrecht op het gebied van schoenmode. Van ver buiten Barendrecht weten trouwe klanten onze schoenenspeciaalzaak te vinden.
Producten van Vijfvinkel Schoenen

Een ruim aanbod

Wij presenteren in onze winkel op 200 vierkante meter een ruime en eigentijdse collectie dames-en herenschoenen, tassen, lederwaren en schoenverzorgingsproducten.
Online shoppen Vijfvinkel Schoenen

Ook online

Onze collectie is ook online te vinden. Advies nodig netals in de winkel? Stuur ons eenvoudig een chatbericht en wij adviseren u graag!

Leer ons kennen

Vijfvinkel Schoenen is al sinds 1931 op de Middenbaan in Barendrecht gevestigd. Hier vindt u een ruime en overzichtelijke winkel met een eigentijdse collectie damesschoenen, herenschoenen en Tassen.
Met veel vakkennis weten wij u precies te vertellen waar het bij goede schoenen om draait. Hiervoor staan wij van maandag t/m zaterdag in onze winkel én online voor u klaar. De uitgebreide collectie schoenen bevat de betere merken, waaronder Gabor, Hispanitas, Durea, Caprice, Remonte en Waldläufer. Herenschoenen hebben wij onder andere van; Floris van Bommel, Van Bommel, PME Legend en sinds dit jaar ook Pius Gabor.
Onze gehele voorjaars- en zomerschoenen collectie kunt u ook online vinden en bestellen. Van maandag t/m zaterdag voor 16:00 besteld is dezelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf €50.

Schoenentrends dames voorjaar 2021
Wij inspireren u graag met de laatste voorjaarstrends. Zo zijn Sneakers nogsteeds niet weg te denken uit het huidige modebeeld. Voor de warmere dagen zien wij variaties van slippers en slingbacks.

Schoenentrends dames voorjaar 2021
Voor heren zien wij naast Sneakers nogsteeds veel Instappers. Ondanks dat de geklede schoenen dit jaar niet veel werden gedragen door het thuiswerken zien wij dat veel schoenenmerken hier nog veel in aanbieden.

Bekijk collectie