Trends Heren


Ook voor de mannenmode geldt dit voorjaar en komende zomer: positiviteit! Het draait ook bij de mannen om kleur, mooie materialen en dessins. Alles kan met elkaar worden gecombineerd. Lichte kleuren staan mooi in contrast met een felle kleur, of een fel accent en warme tinten tegenover koele kleuren.

Trendkleuren voor mannen:
Het kleurenpalet voor mannen is rustiger en ingetogen. Trendkleuren die in de kleding gecombineerd worden zijn: mintgroen, lichtgeel, blauw, legergroen, lichtgrijs, taupe en gebroken wit. Een felle accentkleur voor de durfal is koraalroze.

Hippe mannen dragen broeken met een bies aan de zijkant in een contrasterende kleur (zwart/wit). Ook zijn er leren broeken en broeken met een opvallende panterprint. Het kostuum blijft onverminderd populair. Er is veel mogelijk. Nette kostuums in uni-kleuren met een tikkeltje retro-uitstraling en informele kostuums met een mooi dessin op de blazer en de pantalon. Precies bij elkaar passend. Wil je het wat gedurfder? Combineer dan verschillende dessins met elkaar, want alles mag!
Deze zomer geen bermuda meer voor de modische man, maar een short. Shorts zijn hip!! El als je durft, draag die dan in combinatie met een blazer.

Mannenschoenen zijn vooral sportief. De sneakerachtigen zijn niet meer weg te denken.
Casual instappers worden gedragen zonder sokken!
De slippers voor mannen zijn soms afgeleid van de bekende plastic badslippers. Teen- en kruisbandslippers zijn meestal gemaakt van leer.


2018 © Vijfvinkel | Al sinds 1931 een begrip op het gebied van schoenenmode in Barendrecht