Trends Heren


Mannentrends zijn net als die van de dames onderhavig aan de tijdsgeest. De tijd van macho- en metromannen is voorbij en ook de hipster is op zijn retour. Ontwerpers laten zich inspireren door klassieke voorbeelden en kiezen duidelijk voor een revival van deze tijd; althans zeker voor de ‘look and feel’ van de kleding uit de jaren ’80.

Brede schouders, double breasted colberts en vooral de keuze voor bomberjacks, al dan niet met teddybontkragen vallen op in deze trend. Suède, denim en leer zijn veel gebruikte materialen. De kleuren: De seventies zijn een belangrijke trend, daarom mag bruin – in allerlei soorten gradaties – niet ontbreken op de kleurkaart. Chocoladebruin doet het met nachtblauw en wijnrood heel goed en geeft een chic effect. Daarnaast zien we dat veel donkere tinten met net een andere ondertoon in een ton-sûr-ton-look met elkaar worden gecombineerd.

Kleurbeeld modisch: de seventies zijn een belangrijke trend, daarom mag bruin – in allerlei soorten gradaties – niet ontbreken op de kleurkaart. Chocoladebruin doet het met nachtblauw en wijnrood heel goed en geeft een chic effect. Daarnaast zien we dat veel donkere tinten met net een andere ondertoon in een ton-sûr-ton-look met elkaar worden gecombineerd.
Veel typische herfstkleuren zien we dit winterseizoen voor de klassieke man als wijnrood, terracotta en roestbruin. Wel worden de kleuren op een ongewone manier met elkaar gecombineerd; vooral blauwtinten met bruin. En er is veel aandacht voor paars, zowel in opvallend violet als in een toegankelijke donkerdere variant.

In onze herenschoenencollectie zien we veel sportieve, halfhoge sneaker varianten en stoere boots. Geklede klassieke molières en laarzen ontbreken natuurlijk niet in ons assortiment. De belangrijke kleuren dit seizoen zijn bruin en cognac, naast blauw, grijs en zwart.

 


2017 © Vijfvinkel | Al sinds 1931 een begrip op het gebied van schoenenmode in Barendrecht - Website door Bas Middelham.